Retourneren binnen Nederland

Wanneer je jouw bestelling wilt retourneren of omruilen dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Zorg dat je het product dat je wenst te retourneren goed verpakt. Je kunt de bestelling naar onderstaand adres retourneren.

DAMA regenkleding
Paltrokmolen 32
1444 GH  Purmerend

Retourneren vanuit België

Wanneer je jouw bestelling vanuit België wilt retourneren of omruilen dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Stuur je bestelling verpakt terug naar ons adres.

DAMA regenkleding
Paltrokmolen 32
1444 GH  Purmerend
Nederland

Voorwaarden retourneren

Nadat je de bestelling ontvangen hebt, heb je 14 dagen bedenktijd waarin je mag bepalen of je het product wilt houden of retour stuurt. Belangrijk hierbij is dat je het product compleet houdt, niet gebruikt en niet verder uitpakt dan nodig om te bepalen of het product aan je wensen voldoet.

Uitgezonderd van retour

DAMA regenkleding wil alleen maar tevreden klanten. Ondanks dat wij niet de moeilijkste zijn hebben we een aantal uitzonderingen als het gaat om het retour sturen van je bestelling.

Uitzonderingen:
X Het artikel was speciaal voor u op maat gemaakt.
X Het artikel is gedurende de periode dat u het op zicht had gebruikt of beschadigd geraakt.
X Het artikel is niet meer compleet.
X Het artikel bevat niet alle door de fabrikant bij levering bijgesloten zaken.
X Het artikel bevindt zich niet in de originele, onbeschadigde verpakking.

Terugbetaling

Als we je retourzending hebben ontvangen wordt deze dezelfde dag nog verwerkt. We doen dan ook ons best om binnen enkele dagen je aankoopbedrag terug te storten. In het uiterste geval duurt het tot 14 werkdagen om de terugbetaling te doen. De terugbetaling vindt plaats op het betaalaccount dat je hebt gebruikt voor je bestelling.

Wanneer je de bestelling volledig retourneert ontvang je van ons het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten terug. Houd je een gedeelte van de bestelling en kom je daarmee onder de 50 euro (of 100 euro voor Belgische bestellingen) dan houden we de verzendkosten á €6,95 in op het over te maken bedrag.

Product beschadigd ontvangen

Hoewel we de producten met zorg inpakken en vooraf controleren kan er tijdens het transport schade ontstaan. Heb je een beschadigd product ontvangen, neem dan binnen 24 uur contact op via de telefoon en/of email voordat je tot het terugsturen overgaat.

Product terugsturen onder garantie

Heb je het product langer dan 14 dagen in bezit en mankeert het iets? Ga naar onze algemene voorwaarden hoe we dit verder voor je oplossen.

 

 

Share