Over ons

Het begon allemaal 10 jaar geleden, dat klanten aan ons vroegen waar zij motorkleding konden kopen. In de kop van Noord-Holland was er destijds niet heel veel op het gebied van motorkleding. Een van mijn doelen was om mijn ervaringen samen met klanten te delen en op die manier tot een compleet beeld te komen van wat er te koop is, waarom er zoveel is en welke bomen in dat bos voor jullie geschikt zijn.

Dat was gelijk de reden dat we destijds DAMA Motorkleding zijn gestart; onze leerlingen van Verkeersschool van der Stelt, kwamen bij ons met de vraag hoe ze in dat bos moesten gaan zoeken.  Om deze vraag te beantwoorden zij wij hier mee aan de slag gegaan en zo onstond onze webshop DAMA Motorkleding, voorzien van een kleine showroom welke open was op afspraak. Door dat grote bos was de webshop ondertussen uitgegroeid tot een aardig gevulde shop waarmee we iedereen van dienst wilden zijn.

Een apart maar belangrijk segment van onze producten was de grote maten motorkleding, welke ook is ontstaan door eigen ervaring. Want hoe moeilijk was het voor mijzelf om passende, comfortabele en betaalbare motorkleding te vinden met een maatje meer. Hierin hadden we de juiste leveranciers voor gevonden die hier ruimschoots in voldoen. Niks geen logge mannenkleding voor een vrouw die er ook leuk uit wil zien op de motor, maar getailleerde jassen met een kleurtje en een broek die de juiste lengte heeft.

Na een aantal jaren gedraaid te hebben onder de naam DAMA Motorkleding, zijn er ondertussen aardig wat webshops bijgekomen en de concurrentie is moordend. Wij hebben daarom ook gekeken welke producten wij het meest hebben verkocht en waar veel vraag naar is. Daarbij zijn wij tot de conclusie gekomen dat motorregenkleding en dan vooral de grote maat motorregenkleding het meest verkocht word. Om ons toch nog te onderscheiden op de markt hebben wij besloten ons puur bezig te gaan houden op het gebied van motorregenkleding. De service die uw destijds onder DAMA Motorkleding van ons gewend bent. kunt u nog steeds van ons verwachten alleen dan nu meer gespecificeerd in regenkleding. Wij zien uw graag terug in onze webshop!

Share